Sex - citati

Sex

Sex (od lat. sexus — pol), snošaj (lat. coitus) ili polni odnos u nauci označava čin između dve ili više osoba u kojem dolazi do stimulacije polnog organa bar jedne od osoba.

 

Šta je sex? To je obično pitanje koje radoznala deca postavljaju zatečenim roditeljima. Ali, Institut Kinsi postavio je i odraslima pitanje šta je seks; istraživanje je pokazalo da se ne slažemo svi oko definisanja seksa. Skoro svi su jednoglasni da se sam seksualni odnos računa u seks. Ali šta se dešava kada je reč o oralnom i analnom seksu? Da li i njega svi isto definišu?

Odgovor zavisi od toga kome je pitanje postavljeno.

Studija se bavila pitanjima o seksualnom zdravlju i u njoj je učestvovalo 486 mahom heteroseksualnih osoba starosti između 18 i 96 godina. Njima su postavljena pitanja o tome da li je za njih seks najintimniji oblik ponašanja i šta sve pod njim podrazumevaju. Rezultati izveštaja otkrili su da dvoje od deset ispitanih analni odnos nije smatralo seksom, da je svaki treći to rekao za oralni odnos, dok čak polovina ispitanih smatra da kontakt rukom takođe nije seks.

Došlo je do nove medicinske krize. Doktori su izvjestili da su mnogi muškarci alergični na lateks u kondomima. Otkrili su, naime , da uzrokuju oticanje . Da, i u čemu je problem?!

Žene možda mogu da glume orgazam, ali muškarci mogu odglumiti cijelu vezu.

Seksualni odnos podsjeća na igranje bridža. Ako se nema dobrog partnera, to je bolje imati dobru ruku.

Biseksualnost udvostručava šanse za subotnji izlazak.

Seks u 90-oj je kao da pokušavate igrati bilijar s konopom u rukama umjesto sa štapom.

Seks je jedan od devet razloga reinkarnacije. Ostalih osam su nebitni.

Vidite, problem je u tome što je Bog dao muškarcima mozak i penis no ne dovoljno krvi kako bi oboje radili istovremeno.

Clinton je lagao. Muškarac može zaboraviti gdje je parkirao automobil, pa čak i gdje živi, ali nikada ne može zaboraviti oralni seks bez obzira koliko on loš bio.

U muškim časopisima ima tako malo savjeta. To je zato jer muškarci misle -Znam ja šta trebam činiti samo mi pokažite slike golih žena.

Prošlo je tako dugo otkako nisam imala seks. Zaboravila sam ko koga treba vezati.

Žene trebaju razlog zašto bi imale seks, muškarci trebaju samo mjesto.

Dok ste u školi, ne znate cijeniti mnogo lijepih stvari koje vam se tada događaju. To shvatite tek kasnije u životu. Jedna takva recimo situacija kada vas po guzi lupa žena u srednjim godinama. Takve stvari kasnije u životu plaćate.

Nije predbračni seks ako se ne planirate oženiti.

Na grešnicama se uči.

John Barry Humphries

Seks je nešto najljepše što se može razviti između sretno oženjenog muškarca i njegove sekretarice.